CAREST

Omega Health Coaching®

Wat is Omega Health Coaching®?

Omega Health Coaching® is een nieuwe behandelmethode van de arts Roy Martina waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van preventieve gezondheid zijn samengekomen.

Omega gaat ervan uit dat je lichaam, ziel en geest elkaar beïnvloeden. Met de technieken van Omega doen we een beroep op het aanwezige zelfgenezend vermogen van een persoon op alle niveaus. Ziekte is een signaal aan jezelf dat er iets niet in orde is. Met Omega worden de symptomen niet bestreden, maar worden de klachten bij de wortel aangepakt, daar waar deze ontstaan zijn.

Ons lichaam is te vergelijken met een computer, waarin diverse programma’s voortdurend onze levensprocessen sturen binnen de verschillende niveaus, zonder dat we ons dit bewust zijn. Sommige zijn interactief en anderen op zichzelf staand (autonoom). Storingen in de programmatuur (bijvoorbeeld geactiveerd door een ‘computervirus’) kunnen in meerdere of mindere mate aanleiding zijn tot ziekte of emotionele onbalans.

Wat doet Omega Health Coaching®?

Deze nieuwste technieken van de arts Roy Martina worden gebruikt om het lichaam aan te zetten zichzelf te genezen. De missing link bij diverse geneeswijzen bijvoorbeeld is het aanpakken van de onbewuste sabotagemechanisme die iemand ziek houden. Omega Health Coaching® is een nieuwe ontwikkeling welke minimaal gebruikt maakt van geneesmiddelen, vitamines en kruiden maar geheel werkt met de lichaamsintelligentie. Het verbetert het functioneren van het immuunsysteem en coördineert het lichaam om beter te gaan ontgiften, regenereren en zichzelf te herstellen van chronische ziekten. De resultaten van deze behandeling met Omega technieken zijn bijzonder: men ervaart een snelle directe en positieve reactie. Na enkele sessies is het lichaam gereed voor herprogrammering van gezondheid.

Voor wie of tegen welke klachten en ziektes werkt Omega Health Coaching®?

Omega Health Coaching® is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren en/of een genezingsproces wil bevorderen, maar ook voor iedereen met chronische klachten en infecties, allergieën, of een ieder die zich van binnenuit vitaler wil voelen. Verder bij het willen loslaten van bepaalde patronen in je werk, relatie(s), financiën of wat dan ook, en succesvoller willen zijn in alles wat je doet. Verzin het zelf maar of Omega Health Coaching® weet er (bijna) altijd antwoord op!