CAREST

Omega Detox Systeem

Een leven lang vitaal met het Omega Detox Systeem? Behandeling hiermee kan ook in mijn praktijk. 

Druk, druk, druk….. In onze moderne Westerse wereld zijn we steeds gehaaster. We willen meer, hoger en verder. We hebben het gevoel dat we aan veel verplichtingen en verwachtingen moeten voldoen. Stress vormt dan ook een dagelijks onderdeel van ons bestaan. De combinatie van de invloed van het ons omringende, vervuilde milieu en onjuiste of onvoldoende voeding legt een zware druk op het menselijk immuunsysteem. Gedeeltelijk is het lichaam zelf in staat om dit immuunsysteem op peil te houden, maar het is belangrijk het lichaam daarbij te ondersteunen en de belastende stoffen die worden aangemaakt uit te scheiden. Anders raakt het lichaam in onbalans en dit kan leiden tot verminderd welzijn, emotionele druk, vermoeidheid en in het slechtste geval tot ziekte.

De Omega Detox: ontslakken, ontgiften en ontspannen

De Omega Detox is een nieuwe methodiek die een waardevolle ondersteuning biedt om het lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. De Omega Detox geeft een impuls aan het lichaam om het zelfregulerend vermogen weer in evenwicht te brengen. Hierdoor kunnen lichaam en geest beter en efficiënter functioneren om zo de balans in het leven en de vitaliteit terug te vinden en ook te behouden. De kwaliteit van leven wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd. Het Omega Detox Systeem is door Roy Martina, arts voor natuurgeneeswijzen en preventie, getest en verder verfijnd voor een nog beter effect.

De Omega Detox bevordert en versterkt de gezondheid

Veel gebruikers van de Omega Detox geven aan een aanzienlijke verbetering van welbevinden te ervaren. Zij voelen zich gezonder en vitaler, zijn minder moe en hebben aanzienlijk meer energie waardoor hun prestatievermogen wordt verbeterd. Ook merken gebruikers dat de organen beter werken waardoor het stofwisselingsevenwicht wordt hersteld. Tevens zien zij een verbeterde huid en huidstructuur waardoor deze er frisser en jonger uitziet. Bovendien wordt het gebruik van de Omega Detox ervaren als een goede ondersteuning bij gewichtsafname. Ideaal voor sporters, rokers en iedereen die vitaal wil worden en blijven.

Hoe werkt de Omega Detox?

De Omega Detox werkt middels een elektrolyseproces. In een aangenaam ontspannend, warm, voetbad worden twee elektroden verbonden met een besturingssysteem en aangesloten op een zwak elektriciteitsstroompje. Om de geleiding op gang te brengen wordt speciaal zout aan het water toegevoegd. Het besturingssysteem geeft aan wanneer de optimale mix is bereikt. Parallel begint het elektrolyseproces. De in het water vrijgekomen ionen hechten zich aan de huidporieën en depolariseren de cellen van de haarvaten. Afvalstoffen kunnen zich daardoor hechten aan de ionen en het lichaam verlaten. Dit proces herhaalt zich gedurende de hele behandeling. Verder worden de energiebanen (meridianen) genormaliseerd, waardoor men vitaler wordt.

De frequentie van gebruik

Een kuur omvat ongeveer 5 tot 10 behandelingen van een half uur. Dit is voldoende om een sterk verbeterd welbevinden te ervaren en zo een hoger energieniveau te bereiken. Tussen de behandelingen moet 48 uur liggen om het lichaam te laten wennen aan de nieuwe situatie en de eigen lichaamssystemen te activeren. Daarna wordt aanbevolen om over te gaan op een onderhoudsbehandeling en afhankelijk van de leefstijl en gezondheid varieert dat per persoon.

Voordelen van het Omega Detox Systeem:

 • Toxines worden makkelijker uitgescheiden en gedeeltelijk al in het lichaam geneutraliseerd.
 • Vrije radicalen worden efficiënter ontkracht en de vorming van nieuwe vrije radicalen wordt tegengegaan.
 • Het lichaamsvocht wordt geactiveerd, zodat het de functie als transport- en reinigingsmiddel beter kan vervullen.
 • Afzetting in de bloedvaten wordt tegengegaan.
 • De doorbloeding wordt blijvend bevorderd.
 • De meridianen worden genormaliseerd.

Hierdoor

 • functioneren de organen beter;
 • wordt de huid en huidstructuur verbeterd;
 • wordt het stofwisselingsevenwicht hersteld;
 • verbetert de algemene stemming;
 • wordt de slaap bevorderd;
 • wordt het prestatievermogen verbeterd;
 • wordt de basis gelegd voor genezing en regeneratie;
 • en gaat men zich steeds fitter en vitaler voelen.