CAREST

Resonantie

Behandeling met de resonantiemethode; gezondheid door elektromagnetische golven

De resonantietherapie is afkomstig van de wetenschappers Lakhovsky, Tesla en Rife.
Lakhovsky, van oorsprong een Russische wetenschapper, ging ervan uit dat elke cel in het lichaam een eigen resonantiefrequentie (trilling) heeft, die werkt als een ontvanger en zender. Is een orgaan of deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek, dan wordt de resonantiefrequentie van de betreffende cellen lager. Bied je dan het lichaam een breed spectrum aan frequenties aan, waarin met name ook de harmonische trillingen zijn opgenomen, dan is de beschadigde of zieke cel in staat zijn eigen frequentie te ontvangen om zodoende weer in de eigen resonantiefrequentie te kunnen gaan resoneren, waardoor de cel in staat is te regenereren en herstel in een zeer kort tijdsbestek mogelijk is.

Met deze gedachte wilde Lakhovsky een apparaat construeren, dat het mogelijk maakte om een groot veld aan frequenties te genereren en hij riep hierbij de hulp in van Tesla, ontdekker van de wisselstroom en inductiemotor. Met het apparaat dat ontstond was men nu in staat om genezingsprocessen te activeren van een breed scala aan ziekten.

Het werk van de wetenschapper Rife ligt ten grondslag aan deze ontwikkeling. Zijn ontdekking, dat het mogelijk is met een specifieke frequentie een micro-organisme te vernietigen, is van onschatbare waarde. Rife was de eerste man op aarde, die een virus levend kon zien. Hij was in staat om met de door hem zelf ontwikkelde microscoop de verschillende levensstadia waar te nemen van micro-organismen en kon zodoende vaststellen bij welke frequentie een micro-organisme vernietigd werd. Met een elektronenmicroscoop is dit niet mogelijk, omdat deze het organisme doodt.

Dr. Hulda Clark

Het werk van Rife ligt ten grondslag aan verdere onderzoeken van de Amerikaanse wetenschapper Dr. Hulda Clark op het gebied van resonantietherapie. Haar onderzoeken en technologie resulteren in een overzicht frequenties van virussen, wormen en bacteriën die volgens haar onderzoeken de oorzaak zijn van diverse ziektes. Volgens Dr. Hulda Clark ontstaan een groot aantal ziekten en aandoeningen door aanwezigheid van parasieten, bacteriën en andere schadelijke indringers. Teneinde deze parasieten, bacteriën en andere indringers uit het lichaam te kunnen elimineren, ontwikkelde Dr. Hulda Clark de ‘Zapper’, een pulsgenerator die werkt met frequenties waardoor een scala aan parasieten en andere indringers kan worden gedood. Deze effectieve Clark frequenties zijn hoger dan die van Rife.

In de Zapper is een systeem ingebouwd wat een energetisch systeem wordt genoemd. Dit houdt in, dat er direct in de Zapper een positief energieveld wordt opgewekt. De output van de Zapper voorziet de bloedcirculatie op een subtiele manier van energie. Zodoende wordt het lichaam in staat gesteld om dode micro-organismen en toxines af te voeren. Dit vindt in ongeveer een uur tijd plaats. De witte bloedlichaampjes ruimen de gedode indringers op en deze worden via de nieren uitgescheiden.

De Zapper kan gebruikt worden bij veel ziektebeelden en aandoeningen, waaronder artritis, artrose, candida, depressie, diabetes, spierdystrofie, reuma, kanker, ziekte van Crone, ontstekingen, (spier)pijn, zenuwpijn, zweren, griep, M.E., herpes, gordelroos, psoriasis, eczeem, allergieën, infecties, jeuk, uitslag, prostaat- en blaasproblemen, wratten, schimmels, wormen, mijt, parasieten, bacteriën, virussen.

Behandeling met de Zapper

  • De Zapper werkt automatisch een programma af van gemiddeld een uur tot 75 minuten, met ook de benodigde onderbrekingen van enkele minuten om bacteriën en virussen vrij te laten komen uit de stervende parasieten.
  • Vóór de volgende behandeling zijn vaak één of twee rustdagen nodig om daarna opnieuw de vrijgekomen bacteriën en virussen te kunnen elimineren met de zapper.
  • Er wordt van te voren uitgetest hoeveel behandelingen er nodig zijn om zeker te zijn dat alle indringers vernietigd zijn of niet meer in staat zijn om zich te vermeerderen. Tussentijds wordt hier ook naar gekeken.
  • Door de Zapper een week of langer te gebruiken, worden er al hele populaties indringers vernietigd.
  • Na een week hoeft de behandeling over het algemeen minder vaak gedaan te worden.