CAREST

Verder: Ademdagen / info-avond Adem je Vrij®

(Her-)ontdek de kracht van je ademhaling met Adem je Vrij®

vlinderEr zijn dit jaar weer diverse groepsdagen Adem je Vrij®. Deze dagen zijn fantastische dagen voor iedereen die de kracht uit zichzelf wil halen. Jij mag er toch ook voor kiezen om het beste uit je leven te halen zoals het voor jou bedoeld is?! Locatie: O.B.S. Lucebert, Zakedijkje 38A, Bergen (NH) en Buikdansschool Faracha, Maasenweg 16, Weert

Data volwassenen: (Weert):

Weert:

Voorjaar 2022 13:30-17:00 Voor iedereen. Als herhaler of nieuwkomer. Je krijgt een maximale coaching van 1 coach op 2 of 3 deelnemers waardoor je het meest optimale uit deze uren kunt halen. Wil je de diepte in of een sprong maken? Dan is deze middag voor jou. De kosten voor deze middag zijn € 85

Voorjaar 2022 10:00-12:00 Voor herhalers. 1 begeleider op de groep, je doet dus, uiteraard met aanwijzingen, veel zelf. Deze ochtend kun je doen als je niet al teveel coaching nodig hebt maar wel weer even die heerlijke energie van een verbonden ademhaling wilt voelen om daarna weer in je dagelijkse leven te integreren als een way of life. De kosten voor deze ochtend zijn € 50

Bergen (N-H):

Voorjaar 2022 9:30-17:00 uur Voor iedereen. Op deze dag heb je 2 uitgebreide ademsessies waardoor je nog dieper je verbonden ademhaling integreert. Uiteraard hier ook een optimale coaching van 1 coach op max. 2 of 3 deelnemers. Twee sessies én een optimale coaching geeft je een dag waarop je voor altijd voelt welke kracht een verbonden ademhaling geeft die je ten allen tijde kunt inzetten in je leven. De kosten voor deze geheel verzorgde dag, incl eten en drinken, zijn € 160

Diessen (N-B):

29-31 oktober 2021. Drie volle dagen voor een helende reis in jezelf die nog maanden na kan werken. Zie ademjevrij.nu/ademdriedaagse  voor meer informatie en mogelijkheden.

Innerlijk kindworkshopdag (volw.): volgt

Kinderworkshop: volgt

Verdiepingsdag: volgt

Geef het jezelf of een ander cadeau. Dit kan ook met een cadeaubon van mijn praktijk.

Eerst proeven aan de kracht van de ademhaling?
Er zijn nu en dan gratis info-avonden / mini-workshops Adem je Vrij®. De eerstvolgende data zijn, bij voldoende animo: rond feb./maart.

Aanvang van de mini-workshops is meestal om 20.00 uur tot +/- 22.00 uur, soms ook overdag. Stuur een mailtje om je aan te melden of bel naar 06-44114052. Wat gaan we doen op zo’n avond…..: Uitleg en demonstratie welke onvoorstelbare kracht er uit je adem te halen is……, laten voelen wat het met je doet……, er zijn minimaal twee ademanalyses waarin duidelijk wordt hoe je ademt en wat dat betekent en ook wat je dan hier dan aan kunt veranderen……, en er is ruimte tot het stellen van vragen op allerlei gebied. En dat alles onder het genot van twee keer een kopje koffie of thee. Kom ook, je verdient het om goed ADEM te HALEN.

Wat ook kan is een groepje van minimaal 4 personen samenstellen, dan kom ik op locatie op een nader overeen te komen avond.

Wat is Adem je Vrij® en wat doet het?

Deze zelfgenezende ademhalingstechniek corrigeert ongezonde ademhalingspatronen en maakt diepgewortelde kwesties vrij. Ze helpt ook om allerlei vormen van negativiteit, oordelen en weerstanden los te maken en vrijwel onmiddellijk los te laten, of die nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel zijn. Een verbonden ademhaling voorziet het hele systeem duidelijk van zuurstof en stimuleert de elektromagnetische processen in het lichaam. Het maakt het lichaam open om allerlei gifstoffen snel te lozen. Het ondersteunt de hogere lichaamsintelligentie om sneller het evenwicht te herstellen. Het helpt om contact te maken met het simpele genoegen van het leven, het welzijn en de heelheid van het lichaam en het gevoel van verbondenheid met het hoogst mogelijke bewustzijn, een ultieme manier om naar de Bron te luisteren.

Het voedt onze ziel, ons zenuwstelsel, onze hersengolven en onze intuïtie. Het vervult ons van vreugde. De adem is verbonden met elke spier in ons lichaam, iedere cel en elk botje. We mogen onze comfortzone, onze verlegenheid, ontoereikend en oordelen de rug toekeren, de angst om gehoord of gezien te worden loslaten, evenals de weerstand om oprecht innerlijk te luisteren. Het kan een diepgaande zelfhelende ervaring zijn om je lichaam tot uitdrukking te laten brengen wat zich in de diepere lagen van je onderbewuste afspeelt en je zo te tonen welke belemmeringen en beperkingen je in de weg hebben gezeten. Ontdek nog onontgonnen gebieden van jezelf. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen!

Eén dag ademen volgens de methode van Adem je Vrij® maakt je bewust van de kracht en mogelijkheden van je ademhaling. Op deze dag ervaar je je eigen ademhaling als krachtbron voor bevrijding, acceptatie en liefde voor jezelf. Het heeft een enorme impact op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Als je vandaag een kwantumsprong in je leven zou kunnen maken, wat zou dat betekenen?

Word je hierdoor geraakt of is dit wat je graag wilt? Meld je dan aan door een mailtje te sturen met je naam, adres en telefoonnummer en voor welke ademdag je je inschrijft. Dan krijg je een bevestiging. De investering in jezelf voor zo’n bijzondere dag bedraagt € 160,- incl. lunch, fruit, koffie/thee/water voor een hele dag en voor een middagworkshop € 85 en wordt door diverse verzekeraars deels of helemaal vergoed mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Meer details hierover: bel of mail me gerust. Voor kinderen is het € 150,- en ook hiervoor geldt dat er deelvergoeding mogelijk is. De dag voor kinderen is van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Heb je wel zin maar wil je niet alleen komen en ken je iemand voor wie deze dag ook heel goed zou zijn? Kom dan samen. Of misschien heb je al eens deelgenomen aan een dag Adem je Vrij® en ken je iemand voor wie deze dag heel goed zou zijn? Wie gun je ook die kwantumsprong of in ieder geval meer plezier en balans in het leven? Ik zou het bijzonder op prijs stellen als ik gebruik mag maken van je enthousiasme, zodat we deze mensen mogelijk op deze ademdag kunnen begroeten. Voor een ieder kan deze dag leiden tot nieuwe inzichten, nieuwe openingen, of zelfs tot een doorbraak.
In ieder geval zal het een volgende stap zijn in je leven. Zie ook www.ademjevrij.nu.

Eerst proeven tijdens één van de aangegeven gratis info-avonden/mini-workshops kan natuurlijk ook.

Voor meer informatie over Adem je Vrij® of andere vragen, en voor het aanmelden van de workshops of info-avonden, bel of mail naar:

Carola Keizer
Tel: 06 – 44 114 052
of stuur een bericht via het contactformulier

Extra aandacht:

Ademdriedaagse 29-31 oktober 2021.

Meer info op www.ademjevrij.nu .

Meer weten? Neem gerust contact met me op.